Liverpool har forlenget avtalen med Grønnemark

Dansken har hatt en positiv effekt på innkastene til Joe Gomez.

23. nov 2018 kl 09.04 Einar Kvande

Liverpool har vært såpass imponert over arbeidet som innkasttrener Thomas Grønnemark har gjort i klubben, at de har valgt å forlenge avtalen med dansken.

Grønnemark har vært inne i en seks måneders prøveperiode, men nå har Liverpool FC valgt å forlenge kontrakten hans til 30. juni 2019, melder BBC Sport.

Den av Liverpool-spillerne som har hatt mest effekt av arbeidet til dansken er Joe Gomez, og dermed har Liverpool fått en nytt dødballvåpen i sitt arsenal, med lange Gomez-innkast på linje med det Rory Delap var så kjent for i Stoke.

– Gomez sitt innkast for England mot Kroatia viser hvilket farlig våpen dette er for Liverpool og England, sier Grønnemark i en kommentar til BBC Sport.

– Jeg tror ikke det blir brukt veldig ofte, men motstandere må tenke seg om to ganger før de sender ballen ut av spill, legger han til.

Grønnemark er selv innehaver av verdens-rekorden for innkast, med et kast på 51,33 meter.

– Kontraktsforlengelsen viser at Liverpool er fornøyd med jobben jeg har gjort, og at de anerkjenner resultatene vi har oppnådd med spillerne. Jeg håper at vårt harde arbeid vil bli belønnet med gode resultater når sesongen er over i mai, avslutter dansken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]