Liverpool henter fysio fra Manchester City

Liverpool skal ha hentet inn en fysioterapeut fra Manchester City.

12. nov 2018 kl 17.29 Arve Corneliussen

For om lag en måned siden var Liverpools hovedfysioterapeut, Matt Konopinski, ferdig i klubben. Han hadde vært der i nesten ti år, før han tok en jobb i Det britiske fotballforbundet.

Siden har Liverpool vært på utkikk etter en erstatter, og har nå funnet ham i form av Lee Nobes fra Manchester City. Det skriver flere britiske medier, deriblant Liverpool Echo og London Evening Standard.

«Fullførte et tiår i klubben i oktober 2017. Ble forfremmet til hovedfysioterapeut under Roberto Mancini. Kommer fra Jersey, hvor han spilte for amatørlaget Jersey Scottish», er det nettstedet Traininggroundguru.com skriver om Nobes i deres profiler av Citys støtteapparat.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]