Plankekjøring for kaptein Robertson

Skottland vant oppskriftsmessig i Albania.

17. nov 2018 kl 22.46 Einar Kvande

Andy Robertson var Skottlands kaptein, og spilte hele kampen da Albania ble grundig slått i Nations League i kveld. Skottene tok ledelsen allerede etter 14 minutter på et flott skudd fra Bournemouths Ryan Fraser.

Da Albanias kaptein Mavraj pådro seg et tåpelig rødt kort etter 21 minutter ble resten av oppgjøret ren plankekjøring for skottene.

Steven Fletcher doblet ledelsen på et straffespark to minutter på overtid i første omgang, etter at en spiller i Albanias mur hadde handset på et frispark.

James Forrest gjorde kampens to siste mål, i det 55. og 67. minutt.

Andy Robertson gjorde en god kamp på venstrebacken, og slo flere gode pasninger og innlegg.

Neste oppgave for skottene i Nations League er en hjemmekamp mot Israel på tirsdag.

Jones inn fra benken

Curtis Jones entret banen etter 56 minutter da England U18 slo tilbake etter å ha blitt liggende under for Irland, og vant 3-1 i en turnering i Spania.