Tror kompisen vil finne formen snart

Fansen venter fortsatt på at Naby Keita skal ta kommandoen på Liverpools midtbane.

18. nov 2018 kl 12.13 Einar Kvande

Naby Keita er endelig skadefri igjen, og Sadio Mané spår at kompisen nå vil få fart på Liverpool-karrieren.

Sommerkjøpet kom inn fra benken på overtid av 2-0 seieren over Fulham, etter å ha stått over de fem foregående kampene på grunn av en hamstring-skade.

– Jeg har kjent Naby siden dagene i Red Bull Salzburg. Han er en stor spiller, og han er også ung. Han har fortsatt mye å lære og terpe på, uttaler Mané til Premier League Productions.

– Han overrasket alle utenom meg da han kom til klubben, for jeg kjente ham fra før. Jeg er sikker på at han vil gjøre store ting for oss. Nå er han tilbake i trening med laget, og vi er glade for å ha ham tilbake etter skaden. Jeg ser frem til å se ham hjelpe laget, slik jeg vet han kan.

Har litt å gå på

Mané innrømmer at Liverpool har litt å gå på i angrepsvei, og at rytmen i angrepsspillet ikke har vært like god så langt denne sesongen som den var forrige sesong.

– Slikt skjer av og til. Vi har kanskje ikke spilt opp mot vårt beste i noen kamper, og kanskje ikke like godt som det forventes av oss, men det må vi håndtere og forsøke å jobbe så hardt vi kan slik at vi kan gjøre det bedre igjen både individuelt og som lag.

– Vi kan gjøre det bedre. Det er en del av fotballen. Vi ville elske å gjøre det bedre både for laget og klubben. Vi har hatt en bedre start enn forrige sesong, og nå har vi noen viktige kamper foran oss. Vi skal gjøre vårt beste, lover Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]