Van Dijk et gult kort unna suspensjon

En kortglad polsk dommer ga Liverpool seks advarsler i Paris.

29. nov 2018 kl 09.05 Torbjørn Flatin

Det virket å være generell enighet om at Marco Veratti burde hatt rødt kort for en "takling" hvor knottene ble boret inn høyt oppe på leggen til Joe Gomez i 1.omgang av gårsdagens kamp mellom PSG og Liverpool. Italieneren slapp imidlertid unna med gult kort. Den samme Veratti var forøvrig involvert i en rekke "situasjoner" siden hvor det ikke hadde vært feil å gi det andre gule kortet.

Isteden var det det eneste gule kortet som vertene ble tildelt, før Neymar også ble registrert av dommeren for å ha sparket bort ballen på overtid.

Nokså utrolig når en så hva som skjedde underveis i selve kampen, og ikke minst Jürgen Klopp var misfornøyd med kampledelsen og da spesielt den polske dommeren Szymon Marciniak.


Seks gule for Liverpool

Liverpool på sin side ble tildelt seks gule kort, til Virgil van Dijk, Andy Robertson, Joe Gomez, Gini Wijnaldum, Naby Keita og Daniel Sturridge.

Det betyr at van Dijk har to gule i Champions League og må stå over en kamp ved en advarsel til. Dette gjelder forøvrig også dersom Liverpool skulle fortsette i Europa League.


Har du innspill til journalisten?
[email protected]