Pressekonferanse:Henderson spilleklar - Lallana skadet

Jürgen Klopp avslørte at Adam Lallana sliter med en liten skade, og ikke er aktuell for helgens kamp mot Watford.

23. nov 2018 kl 12.43 Einar Kvande

Du kan følge pressekonferansen direkte i vinduet over, og vi kommer også til å oppdatere denne saken med de viktigste uttalelsene i tekstform.

Om Sadio Mané

– Det er ikke slik at jeg sier god morgen, Sadio, du er verdensklasse, hver dag. Han er inne i den beste delen av sin karriere, det er alt. Jeg er veldig glad for at han har skrevet under på kontrakten. Det er et godt tegn. Dette viser en endring i klubben de siste årene. Før følte spillere inne i sin beste del av karrieren at de måtte forlate klubben. Nå føler de at de kan ta neste steg her.

Om Egypts landslagssjef om antydet Salah bør forlate Liverpool

– Jeg får forsøke å være hyggelig. Jeg aner ikke hvorfor folk sier ting som det. Jeg er ikke enig, men vi lever i en fri verden, og han kan si det han ønsker å si.

Om skadesituasjonen

– Henderson er klar for å spille. Vi har en nesten fulltallig tropp om vi ser bort fra langtidsskadene. Det eneste unntaket er Adam Lallana, som har en liten skade.

Om Watford

– De er veldig gode. De har vunnet seks av tolv kamper. De spiller god fotball, er godt organiserte, som regel i 4-4-2. Jeg tror Deeney vil være tilbake. De har raske vingere. Jeg så kampen deres mot Tottenham. Det er gode på dødballer. En skikkelig god pakke.

Om Fabinho som har vært linket til andre klubber

– Han har spilt tre av de fire siste tror jeg. Vi er inne i den mest intense perioden i året. Selvsagt kommer han ikke til å forlate oss. Han ønsker ikke det. Det ville ha vært helt sprøtt.

Om Solanke som viste god scoringsform for England U21

– Vi får se. Det var strålende for ham. Ingen trenger å bekymre seg for fremtiden til engelsk fotball. Det er vanskelig for Dom, men slik er det. Men dersom han fortsetter slik...

Om Naby Keita

– Starten var bedre enn gjennomsnittet. Han spilte landskamp på en fotballbane som egentlig ikke var noen fotballbane. Han var litt sliten da han kom tilbake, etter tre stopp på veien. Han var tilbake i trening i går. Vi tenker langsiktig med Naby.

Om Sturridge som er tiltalt av fotballforbundet for brudd på gamlingreglene

– Jeg kjenner til saken, men du ser ikke at det påvirker ham på trening. Jeg kan ikke si noe om dette. Daniel er i god form, han virker skarp og fokusert. Så lenge han trener bra, er han 100% aktuell for laget.

Om Andy Robertson

– Han vil trene med resten av gruppen for første gang i dag etter å ha spilt landskamper for Skottland. Han var gjennom to veldig intense kamper med Skottland.

Om å bruke Shaqiri sammen med Mané, Firmino og Salah

– Har vi ikke gjort det allerede? Det vil også skje i fremtiden, det er jeg sikker på.

Om den nye kontrakten til innkasttrener Thomas Grønnemark

– Jeg trodde vi skulle dele kontrakten hans med England, slik at de betaler halvparten av lønnen hans!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]