– Vi snakker sammen konstant

Jürgen Klopp om Trent Alexander-Arnolds form.

10. nov 2018 kl 23.51 Arve Vassbotten

Etter en sterk fjorårssesong, som ble kronet med VM i Russland, har Trent Alexander-Arnold slitt mer i starten av denne sesongen. Jürgen Klopp mener det bare er naturlig at en ung spillers prestasjoner vil variere.

– Trent er en veldig ung gutt fortsatt. Han hadde to uker fri i sommer. Det er ikke mye.

Trent insisterte på å komme tilbake til Liverpool tidlig etter VM, for å forberede seg på denne sesongen.

Vi forsøker å ha et øye på han hele tiden i forhold til formen, og når han ikke skal jobbe med gruppe, ting som det, sier Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

– Vi snakker sammen konstant, men ikke om ting som er bra eller ikke bra, det er mer generelt. Det handler mer om råd og informasjon.

– Veldig viktig for måten vi spiller på

– Men han er i en god situasjon. Han har spilt mye fotball, og han vil spille mye fotball. Det er bra for ham. Det viktigste er at han kan holde seg skadefri.

– Dette er helt normalt, ikke pek finger for mye. Aksepter det. Det vil ikke være første eller siste gang noe ikke vil være hundre prosent i livet hans, men han er likevel en fantastisk spiller for oss, veldig viktig, og alt er bra.

– Han er veldig viktig for måten vi spiller på, sier Klopp.

– Jeg er heldig, jeg har egentlig bare hatt gode høyrebacker for å være ærlig. Ok i Mainz hadde jeg for mange, fordi de spilte en god sesong og så var de borte.

Både Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez, som begge har spilt høyreback denne sesongen, er med i Englands landslagstropp til møter med USA og Kroatia.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]