– Vinner du ikke hjemmekampene dine fortjener du ikke gå videre

James Milner ser positivt på oppgaven 11. desember.

29. nov 2018 kl 23.53 Arild Skjæveland

Om under to uker kommer Napoli til Anfield, i en kamp de helrøde guttene til Jürgen Klopp må vinne dersom de skal ta seg videre i Champions League.

Det er et utgangspunkt visekaptein James Milner mener er greit nok.

– Dersom du ikke kan vinne hjemmekampene dine i Champions League, fortjener du ikke å gå videre, sier 32-åringen i et intervju med The Telegraph.

– Om noen sa at du måtte vinne den siste kampen på hjemmebane for å gå videre fra gruppen, så tror jeg de fleste ville ha ment det var greit, sier han videre.

Alt i egne hender

Liverpool vil ta seg videre fra gruppen med 1-0, eller dersom de vinner med minst to mål. En ettmålsseier der Napoli scorer kan holde, dersom Paris Saint-Germain skulle snuble i Beograd.

– Når du har alt i dine egne hender før den siste kampen, og har den kampen på hjemmebane. Du kunne ikke ha bedt om så mye mer, selv om vi gjerne skulle ha kvalifisert oss allerede nå.

– Det kommer ikke til å bli enkelt. Napoli er et veldig bra lag, men dersom du ikke vinner den så fortjener du ikke avansementet.

– Vi hadde en bra sesong i Champions League i fjor, og det vil hjelpe oss, men vi gikk videre i siste kamp da, og se hvor det tok oss.

– Ingen av guttene vil få panikk. Vi tror at vi kan fullføre jobben på hjemmebane. Jeg er ikke bekymret, for vi har spilt ganske bra denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]