Burnley har tre mann på skadelisten

Steven Defour må testes før onsdagens kamp.

4. des 2018 kl 17.27 Arild Skjæveland

Sean Dyche har hatt sin pressekonferanse i dag, foran onsdagens kamp mot Liverpool på Turf Moor.

Der bekreftet han at midtbanespilleren Steven Defour var svært usikker til kampen. Belgieren returnerte fra skade tidligere i høst, men har nå et trøblete kne.

– Han sliter litt med kneet. Det er ikke noe veldig alvorlig tror vi, men han har bare spilt seks kamper etter at han gjorde comeback, og når noen har vært ute så lenge trenger de litt mer tid enn det, sa Burnley-manageren til pressen.

Nick Pope er fortsatt skadet, så Joe Hart står i mål. Stephen Ward er ute med en kneskade. Det at Robert Brady ikke ble nevnt, betyr tydeligvis at han vil være spilleklar. Han har slitt med en ankelskade.

– Vi må heve oss

Dyche og Burnley ligger nest sist på tabellen før denne serierunden, og tapte 2-0 borte mot Crystal Palace i helgen. Fjorårssesongens store positive overraskelse har hatt en vanskelig start på årets sesong, og har ikke vunnet på sju kamper.

– Forrige helg var vi ikke bra nok, og det vet vi. Men noen dager før, mot Newcastle, synes jeg vi spilte bra, og fortjente mer enn det vi fikk med oss, sier Dyche til klubbens offisielle nettsted.

– Spillerne jobber fortsatt bra, og har vært bra på trening. Vi har hatt skuffelser før, og kommet raskt over dem, så det må vi gjøre igjen, sier han.

Burnley - Liverpool spilles onsdag klokken 20.45, og blir ikke vist direkte på noen norske kanaler. Kampen sendes i opptak på TV 2 Sport Premium 2 klokken 23.05.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]