Klopp kan ikke utelukke at klubben forsterker i januar

Men dersom alle holder seg skadefri vil Jürgen Klopp jobbe med det han har.

24. des 2018 kl 21.21 Arild Skjæveland

Tirsdag i neste uke åpner overgangsvinduet. Det er ett år siden Liverpool da sikret seg Virgil van Dijk fra Southampton for rekordsummen 75 millioner pund, men lite tyder på at de helrøde vil handle denne gang.

Jürgen Klopp vil ikke utelukke noe.

Jeg er veldig fornøyd med det vi har og det jeg har, men som jeg har sagt, vi vet ikke, og derfor vil jeg holde døren åpen fordi ting kan skje, og da må vi se på det, sa Klopp på dagens pressekonferanse.

Ting kan skje

Liverpool har for øyeblikket tre spillere ute med langtidsskader. Joe Gomez og Joel Matip er ventet tilbake i januar, men det er foreløpig uvisst når Alex Oxlade-Chamberlain er på banen igjen etter sin alvorlige kneskade.

– Så lenge vi kan reagere om noe skjer, så er alt bra. Dersom noe dramatisk skulle endre seg, så vil vi se på det. Dersom ingenting skjer, så tror jeg ikke vi kommer til å gjøre noe, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]