Minst to kamper ryker for Trent

Liverpools unge høyreback må regne med en periode på sidelinjen.

14. des 2018 kl 11.32 Einar Kvande

Liverpool opplever en forsvarskrise foran storoppgjøret mot Manchester United kommende søndag. Liverpool Echo melder at Trent-Alexander-Arnold må regne med en periode på behandlingsbenken.

Høyrebacken fikk en fotskade helt på tampen av Champions League-kampen mot Napoli, og går ifølge lokalavisen glipp av både oppgjøret mot Manchester United og bortekampen mot Wolverhampton påfølgende fredag.

Echo skriver at scouseren får en kamp mot klokka for å rekke juleprogrammet, som altså begynner med hjemmekamp mot Newcastle på Boxing Day.

Forsvarsspilleren har vært avbildet med en beskyttelsesstøvel på foten etter at han fikk skaden.

Milner er den naturlige erstatteren

James Milner, som måtte ut med krampe i sluttminuttene mot Napoli, blir høyst sannsynlig mannen som spiller høyreback for Liverpool i søndagens kamp mot Jose Mourinhos menn. Allsidige Milner spilte også i den posisjonen mot Bournemouth sist helg.

Liverpool har også Joël Matip (brukket kravebein) og Joe Gomez (brudd i leggen) ute helt frem til slutten av januar.

Nathaniel Clyne, som ikke har spilt i Premier League denne sesongen, er tilbake i full trening på Melwood. Han har hatt skadeproblemer de siste ukene, og mangler derfor kamptrening.

Dejan Lovren, som erstattet Alexander-Arnold i sluttminuttene mot Napoli, vil sannsynligvis bli Virgil van Dijks makker i midtforsvaret i kampen mot United.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]