DEN EGYPTISKE KONGEN  Mohamed Salah liker sangen som fansen har laget til ham.

– Jeg starter alltid ute til høyre

Mohamed Salah avslører hvordan Liverpool stadig endrer system underveis i kampene.

– Vi forandrer systemet i hver kamp. Noen ganger spiller jeg hengende spiss, noen ganger ute til høyre, noen ganger ute til venstre. Men jeg starter alltid ute til høyre, forteller Salah til Sky Sports.

– Vi forandrer dette underveis i kampene. Noen ganger spiller vi 4-4-1-1 eller 4-4-2, og da kan jeg spille både som hengende spiss og som spiss. Det avhenger av kamputviklingen og hva manageren ønsker.

– Manageren har hjulpet meg til å bli en bedre spillere, slik at jeg klarer de tingene jeg gjør nå. Jeg er glad for det. Jeg har frihet til å gjøre det jeg ønsker, men vi har 11 spillere så jeg må være med i forsvar også. Jeg må jobbe, og både angripe og være med i forsvar. Alt.

Champions League er viktig

Salah er veldig opptatt av at Liverpool må komme med i Champions League også neste sesong.

– Vi må bli blant de fire beste. Det er ingen andre alternativer. Vi må jobbe hardt, og kjempe for å klare det. Vi har fantastiske spillere, en fantastisk manager og fantastiske fans. Alle fortjener dette.

Liker sangen

Apropos fansen, så er Salah veldig glad for sangen om den egyptiske kongen som supporterne har laget til ham.

– Jeg blir glad når jeg hører den sangen hver kamp. Jeg er glad for at jeg blir elsket av fansen. Det er veldig hyggelig. Jeg elsker det!

– Stemningen de lager er utrolig. Da jeg var her for fire år siden og spilte mot Liverpool, sa jeg at jeg en dag skulle spille her som Liverpool-spiller. Fansen er fantastiske. Jeg har følt deres støtte fra første dag. Jeg føler de liker meg. Jeg må yte mer for å gjøre dem lykkelige. Jeg føler det på stadion, selv under oppvarmingen. De skaper en fantastisk atmosfære, avslutter Liverpools toppscorer.

Del

Mohamed Salah

13.05.2018 19:33

Klopp etter 4. plassen: – Dette har nesten vært en perfekt sesong for oss

Jürgen Klopp er klart på at stabilitet er lagets neste utfordring, for i de beste øyeblikkene er det ikke lett å spille bedre fotball enn nå.

13.05.2018 18:15

Rekord-Salah vant gullstøvelen:– Det er veldig spesielt å slå rekorden på Anfield

Etter en forrykende debut-sesong på Anfield ble «The Egyptian King» kronet til toppscorer i Premier League på historisk vis.

13.05.2018 11:27

Salah også årets spiller i Premier League

Mohamed Salah må snart utvide huset for å få plass til alle de individuelle premiene han har vunnet denne sesongen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+