DEN EGYPTISKE KONGEN  Mohamed Salah liker sangen som fansen har laget til ham.

– Jeg starter alltid ute til høyre

Mohamed Salah avslører hvordan Liverpool stadig endrer system underveis i kampene.

– Vi forandrer systemet i hver kamp. Noen ganger spiller jeg hengende spiss, noen ganger ute til høyre, noen ganger ute til venstre. Men jeg starter alltid ute til høyre, forteller Salah til Sky Sports.

– Vi forandrer dette underveis i kampene. Noen ganger spiller vi 4-4-1-1 eller 4-4-2, og da kan jeg spille både som hengende spiss og som spiss. Det avhenger av kamputviklingen og hva manageren ønsker.

– Manageren har hjulpet meg til å bli en bedre spillere, slik at jeg klarer de tingene jeg gjør nå. Jeg er glad for det. Jeg har frihet til å gjøre det jeg ønsker, men vi har 11 spillere så jeg må være med i forsvar også. Jeg må jobbe, og både angripe og være med i forsvar. Alt.

Champions League er viktig

Salah er veldig opptatt av at Liverpool må komme med i Champions League også neste sesong.

– Vi må bli blant de fire beste. Det er ingen andre alternativer. Vi må jobbe hardt, og kjempe for å klare det. Vi har fantastiske spillere, en fantastisk manager og fantastiske fans. Alle fortjener dette.

Liker sangen

Apropos fansen, så er Salah veldig glad for sangen om den egyptiske kongen som supporterne har laget til ham.

– Jeg blir glad når jeg hører den sangen hver kamp. Jeg er glad for at jeg blir elsket av fansen. Det er veldig hyggelig. Jeg elsker det!

– Stemningen de lager er utrolig. Da jeg var her for fire år siden og spilte mot Liverpool, sa jeg at jeg en dag skulle spille her som Liverpool-spiller. Fansen er fantastiske. Jeg har følt deres støtte fra første dag. Jeg føler de liker meg. Jeg må yte mer for å gjøre dem lykkelige. Jeg føler det på stadion, selv under oppvarmingen. De skaper en fantastisk atmosfære, avslutter Liverpools toppscorer.

Del

Mohamed Salah

19.03.2018 23:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

19.03.2018 18:03

Burnley, Swansea, Huddersfield og West Brom har en ting til felles

Det handler selvsagt om Mohamed Salah igjen.

18.03.2018 18:35

Ett mål bak Drogba-rekord

Mohamed Salah ligger an til å slette scoringsrekorder på løpende bånd i Premier League.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+