Milner er assistkongen i Champions League

James Milner kom inn i startoppstillingen mot Porto, og gjorde manns jobb på midtbanen.

14. feb 2018 kl 23.23 Einar Kvande

Midtbanespilleren noterte seg for to nye målgivende pasninger på Estadio do Dragao, og er dermed den spilleren i årets Champions League som har flest assists. Selv var assistkongen mest opptatt av å skryte av hat-trick-helten Sadio Mané.

– Han gjorde jobben sin, og han gjorde en god jobb for laget. Folk kunne se hans teknikk og kvaliteter da han gjorde målene. Han jobber hardt for laget også, og er et medlem av laget det er godt å ha i garderoben.

Milner mener at Porto er et godt lag, selv om 0-5 kan tyde på det motsatte.

– De er et godt lag. Dette er et vanskelig sted å komme til. Dere kunne høre publikum, og de skal ha honnør for at de aldri ga opp slik resultatet ble mot slutten. Vi visste dette ville bli vanskelig, og vi ønsket å holde buret rent.

– Med de spillerne vi har håper vi alltid å score bortemål. Vi kunne ha scoret enda flere mål. Vi var solide gjennom hele kampen, og vi er veldig godt fornøyd med at vi holdt nullen.

Nå reiser Liverpool videre til treningsleir i Marbella i Spania.

– Vi ønsker å vinne de trofeene vi fortsatt kjemper om, så treningsleiren blir ingen ferie. Vi kommer til å trene veldig hardt denne uken. Først skal vi ha et par dager med restitusjon, og så skal vi trene hardt neste uke, og holde den gode formen gående.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]