Tre mann ute på grunn av sykdom

Jürgen Klopp hadde tre færre spillere å velge mellom da han skulle ta ut troppen mot West Ham.

24. feb 2018 kl 15.33 Einar Kvande

Trioen Georginio Wijnaldum, Danny Ings og Ben Woodburn var ikke aktuelle for troppen mot West Ham på grunn av sykdom. Ingen av de tre var i stand til å trene fredag.

– Gini og Ben er syke, og Ingsy også. Det skjedde i går. De kom på trening, men vi sendte dem hjem umiddelbart, forteller Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Det er alltid slik som dette. Du tror du ikke har noen problemer, og i neste øyeblikk har du det likevel. Men vi har nok spillere her, så det er greit.

Utendom disse tre var det kun Nathaniel Clyne som ikke var aktuell for spill i ettermiddag. Høyrebacken er tilbake i trening etter et langt skadefravær.

– Jeg tror faktisk ikke det, svarte Klopp da han fikk spørsmål om han hadde hatt en mer skadefri tropp tidligere.

– Vi kunne gjøre endringer i flere posisjoner, selvsagt. Slik er det. Men det handler ikke om å ha muligheter, men om å finne den riktige startoppstillingen. Det tror jeg vi har gjort med tanke på dagens kamp. Samtidig ser vi på startoppstillingen til West Ham, og undrer oss over at de har slitt i ligaen.

– Arnautovic, Lanzini, Joao Mario, og Evra tilbake i Premier League, og alle de andre. Noble. De har et veldig sterkt lag, og vi vet vi får en vanskelig jobb i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]