West Ham til Anfield med selvtillit og angripere i form

David Moyes er klar over den offensive trusselen som Liverpool besitter, men sier at han selv har spillere som nå presterer.

23. feb 2018 kl 20.07 Torbjørn Flatin

På sin pressekonferanse i dag la ikke manager David Moyes skjul på at West Ham står foran en vanskelig oppgave på Anfield i morgen, men at han i angrepsparet Arnautovic og Chicharito selv har en offensiv duo i form.

- Det er vanskelig for enhver klubb å reise til Anfield, noe som jeg har opplevd i all min tid som spiller eller manager. Vi ser likevel fram til kampen da vi selv har fått en del selvtillit og har en rimelig bra rekke med resultater å se tilbake på i det siste.

- Det er ikke lett å stoppe Salah, Mané og Firmino, det er helt klart, men vi vil prøve å temme dem som best vi kan.

- Vi reiser imidlertid dit med spillere som gjør det bra om dagen og vi håper vi kan være i stand til å gi dem problemer. Vi har gjort det bra mot de såkalte storlagene, og hvis vi kan gjøre en god jobb på Anfield og få med oss et godt resultat vil det gi oss et stort løft.

Hett angrepspar

- På mange måter vil jeg si at han kan spille i hvilket som helst lag i verden da han har evnene og han har definitivt selvtilliten, uttalte Moyes om lagets formspiller for øyeblikket, Marko Arnautovic.

- Noen ganger behøver du det når du er spiss, den selvtilliten og et snev av arroganse.

- I det siste har han vært stabil, han har bidratt med scoringer og målgivende, og hvis han kan fortsette å ha fokus på den måten vil vi være mer enn fornøyd.

- Jeg synes også han er blitt bedre og funnet posisjoner hvor vi er i stand til å gi ham flere sjanser, fortsetter David Moyes om angrepspartner Chicharito.

- Han har kommet i langt bedre fysisk form etter sitt skadeopphold, og ser fram mot VM for Mexico samtidig som han gjør en utmerket jobb for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]