– Er dette kampen vi risikerer ham i?

Roy Hodgson har snakket om Wilfried Zaha igjen.

30. mar 2018 kl 15.35 Arild Skjæveland

Før kampen mellom Crystal Palace og Liverpool har mye handlet om Wilfried Zaha. Angriperen er svært viktig for Roy Hodgsons lag, som har tapt samtlige 10 kamper han ikke har spilt denne sesongen.

Zaha har møtt Liverpool sju ganger, og scoret ett mål. Han har tre seire og fire tap mot Liverpool for Cardiff City og Palace. Han var aldri involvert i kamper mot Liverpool mens han var i Manchester United.

– Vi ønsker å bruke ham i de siste sju kampene, men vi må vente og se hvordan han føler seg i morgen, sier Roy Hodgson til Croydon Advertiser.

Står han over?

Hodgson hinter om at det kan være en risiko å bruke ham i akkurat denne kampen.

– Om det medisinske støtteapparatet mener han er frisk nok til å spille, og om kneet ikke kommer til å være et problem, så har du en annen ting. Dette er en av sju kamper. Hva er risikoen for de neste seks kampene dersom han spiller denne mot Liverpool?

– Dersom en spiller burde fått mer behandling, eller om han skader seg, kan han miste de neste seks. Det er spørsmål som må bli stilt, og må bli besvart av det medisinske støtteapparatet og spilleren selv, avslutter Hodgson.

Crystal Palace - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]