Fornøyd med tilværelsen i Liverpool

Dominic Solanke klager ikke, selv om han ikke har fått spille fast førstelagsfotball i sin debutsesong i Liverpool.

28. mar 2018 kl 23.45 Einar Kvande

Solanke kom fra Chelsea til Liverpool sist sommer fordi han følte han ville ha større muligheter til førstelagsspill i Anfield-klubben. 20-åringen har imidlertid startet bare fire av de 21 kampene han har vært involvert i, og venter fortsatt på sin første scoring for sin nye klubb.

– Konkurransen er hard i Liverpool, og det vil være tøffe stunder. Der er noen enormt gode spillere i klubben, og spesielt i min posisjon. Jeg har definitivt lært mye dette året, sier Solanke til Telegraph.

– Du må alltid fokusere på det som er positivt, og vi gjør det veldig bra for øyeblikket. Angriperne har vært fenomenale, og det er noe jeg lærer mye av.

– Mo er i fyr og flamme, og jeg er veldig glad på hans vegne. Han er ustoppelig, og hjelper oss mye. Det er alltid frustrerende når du ikke får spille, men jeg nyter tilværelsen i Liverpool. Man kan hevde at det er veldig annerledes enn i Chelsea.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]