Harry Wilson ser fram til pre-season med Klopp

Liverpools 21-årige waliser gjør det bra på utlån hos Hull og med det walisiske landslaget, men drømmen er å spille på førstelaget til de helrøde.

25. mar 2018 kl 18.18 Torbjørn Flatin

- Jeg ønsker mer av det nå, sier Harry til WalesOnline, etter å ha spilt sin andre landskamp denne uka og i tillegg scoret sitt første mål for Wales mot Kina.

Det 1619 dager etter sin debut som 17-åringm da han kom innpå helt mot slutten mot Belgia oktober 2013, og nok mest ble sett på som en sikkerhetsgaranti for at han ble med på det walisiske landslaget og ikke England som han også kunne ha spilt for.

- Det er klart at jeg var henrykt av å få en debut så tidlig, men jeg har hele tiden ventet på å få denne andre sjansen som jeg fikk mot Kina.

Drøm om førstelaget

Harry legger imidlertid ikke skjul på at han har en drøm som er enda større.

- Jeg har vært hos Liverpool siden jeg var åtte år, slik at drømmen har alltid vært å spille på førstelaget.

- Jeg håper jeg en gang kan gjøre det, om ikke neste sesong så en gang i fremtiden.

Gikk til Hull

- Jeg er takknemlig for at jeg kom meg ut i dette transfervinduet og jeg er på et utmerket lag i Hull. Forhåpentligvis kan vi beholde plassen i Championship.

- Klopp er en manager som er ypperlig med mennesker. Jeg hadde noen samtaler med ham, lot ham få vite at jeg ønsket å spille førstelagsfotball og han kom med sine synspunkter om det.

Ser fram til sommeren

Wilson har vært en suksess i Hull, med tre mål og to målgivende på sju kamper. Før han reiste på utlån trente han fast med førstelagstroppen, men uten å kunne legge noe til den ene kampen han spilte for Liverpool mot Portsmouth i FA-Cupen i januar 2017.

- Jeg håper han har sett på meg, fortsetter Wilson om spillet hos Hull og om Jürgen Klopp.

- Jeg ønsket å reise dit og jeg har fått spilletid. Forhåpentligvis har jeg gjort det så bra at jeg kan komme tilbake til Liverpool under pre-season og få en skikkelig sjanse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]