– Jeg kan spille for en veldig stor klubb neste sesong

21. mar 2018 kl 17.16 Arild Skjæveland

Liverpools tyske midtbanespiller har ikke mange månedene igjen av kontrakten han signerte da han først kom til klubben i 2014.

Han er nå på landslagssamling, og har igjen fått spørsmål om hvor han spiller neste sesong.

– Klart Bundesliga ville interessere meg – hvorfor ikke? Men jeg må si at nivået har dalt de siste årene. Premier League har de økonomiske musklene til å bruke større penger på spillere enn Bundesliga, og det er veldig viktig for spillere, sier Can til Suddeutsche Zeitung ifølge Liverpool Echo.

«En veldig stor klubb»

Can har ikke signert noe med noen annen klubb, og at han igjen kommenterer spekulasjonene slik han gjør betyr ikke at det utelukker Liverpool neste sesong.

– Jeg har selvtilliten til å si at jeg har kvalitetene til å spille for en veldig stor klubb neste sesong, sier han.

24-åringen snakker som en spiller som ikke har bestemt seg, og vil holde absolutt alle muligheter åpne.

– Jeg gjør det bra i England. Den spanske ligaen er også attraktiv, og det samme gjelder Tyskland når det kommer til det taktiske. Og italiensk klubbfotball, som har løftet seg. Det samme gjelder Frankrike, der ligaen har etablert seg som en av de beste i Europa.

Skryter samtidig av Klopp

Midtbanespilleren er også veldig begeistret for sin nåværende manager.

– Jürgen Klopp har blitt spurt mye om min fremtid, men sier til meg at så lenge det ikke påvirker meg er det greit, sier han.

– Jeg liker hvordan vi spiller taktisk, med det tidlige presset og direkte angrepsspillet. Liverpool FC føles fortsatt som en familie. Det som betyr for meg er at jeg er en viktig brikke i laget, og i en klubb som har muligheten til å vinne tittelen.

– Det er det alle spillere drømmer om, for det er belønning for det harde arbeidet.

Emre måtte avbryte dagens treningsøkt med Tyskland etter 20 minutter med smerter i ryggen. Han måtte bytte ut tidlig mot Watford i helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]