– Klopp har gitt alle troen tilbake

Emre Can tror Liverpool kan gå langt i Champions League.

5. mar 2018 kl 13.30 Arild Skjæveland

Tirsdag kveld er det utslagskamp i Champions League for første gang siden 2009. Før den kampen har Emre Can snakket om sin manager.

– Jeg husker da han først kom til Liverpool og ga sitt første intervju. Han sa: «vi må tro igjen». Supporterne og byen har tatt med seg det, og alle har tro på at vi kan vinne troféer igjen. Det er viktig. Folk tror på dette laget igjen, sier Emre Can om sin manager i et intervju til UEFA.com, gjengitt av Liverpoolfc.com.

– Han har vært her mer eller mindre i to og et halvt år nå. Alle i troppen har utviklet seg mye, og vi har utviklet som lag også. Vi kan definitivt si at han har hjulpet klubben mye så langt, sier Can.

Tror laget kan gå langt

Liverpool har én fot i kvartfinalen i Champions League etter å ha slått FC Porto hele 5-0 på bortebane. Mye skal gå galt dersom de helrøde ikke tar seg videre når Porto gjester Anfield tirsdag kveld.

Can tror Liverpool har mulighet til å gå langt.

– Forhåpentligvis, ja. Bare de beste lagene får være med i Champions League, og jeg synes vi er et strålende lag. Alt er mulig i Champions League. Vi er begeistret for turneringen, og tar ting som de kommer. Vi vil gi alle motstandere respekt, men forhåpentligvis kan vi fortsette å vinner, sier han.

– Du kommer ikke noe sted om du bare tenker «ok, la oss se hva som skjer». Vi ønsker å vinne, uansett hvem vi møter. Alt er mulig, og derfor må vi gi alt. Vi frykter ingen, men respekterer så klart motstanderen. Det må vi alltid, men jeg vil ikke si at vi er redd for noen. Når du kommer så langt i Champions League kan du ikke frykte noen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]