Solanke skadet på landslagsoppdrag

Dominic Solanke måtte stå over da England U21 slo Romania på lørdag, etter å ha fått en smell på trening.

26. mar 2018 kl 22.10 Einar Kvande

Solankes skade skal imidlertid ikke være alvorlig, og han kan være tilbake som kaptein for England U21 når de møter Ukraina i Sheffield i morgen.

BT Sport melder at Englands U21-manager Aidy Boothroyd ikke ville ta noen risiko med Solanke i privatlandskampen mot Romania i Wolverhampton, men Liverpool-spissen var tilbake i trening på Bramall Lane i dag.

Kaptein

Det forventes derfor at Solanke leder U21-landslaget som kaptein i Sheffield.

– Dominic vil være vår kaptein dersom han starter. Han skulle egentlig ha startet kampen mot Romania, men vi ønsket å ta vare på ham. Han har alle muligheter til å starte, og være kaptein, i morgen, siteres Boothroyd.

– Han er en fantastisk spiller, og forhåpentligvis får han mer spilletid for klubben sin snart. Han har en stor jobb å gjøre i køen bak de tre faste der, men vi mener han er et enormt talent, noe også klubben hans gjør.

– Forhåpentligvis kan vi gi ham muligheten til å vise seg frem på Bramall Lane.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]