VAR i sentrum på Wembley

Tre Liverpool-spillere var i aksjon da England og Italia spilte 1-1 i London.

27. mar 2018 kl 23.08 Einar Kvande

Alex Oxlade-Chamberlain var den eneste fra Liverpool som startet kampen. Han fikk et unødig gult kort mot slutten av første omgang, og ble erstattet av Adam Lallana etter en times spill. Jordan Henderson gjorde sin entre etter 73 minutter, da han kom inn for John Stones.

England tok ledelsen ved Jamie Vardy etter et hurtig tatt frispark midtveis i første omgang. Three Lions så ut til å gå mot seier da Italia ropte på straffespark i sluttminuttene. Dommeren vinket spillet videre og dømte corner, men bestemte seg så for å benytte VAR. Bildene viste at James Tarkowski tråkket på Federico Chiesa inne i feltet, og dermed utlignet Lorenzo Insigne fra straffemerket etter 87 minutter.

Mignolet holdt buret rent

Belgia fikk lett match og vant 4-0 over Saudi-Arabia. Simon Mignolet fikk en sjelden sjanse mellom stengene for sitt hjemland, og kunne fryde seg over at det ikke ble noen baklengsmål. Romelu Lukaku (2), Michy Batshuayi og Kevin De Bruyne gjorde Belgias mål. Divock Origi satt på innbytterbenken, men kom aldri innpå.

Firmino ble sittende på benken

Gabriel Jesus ble matchvinner da Brasil slo Tyskland 1-0. Roberto Firmino satt på innbytterbenken, men kom aldri innpå. Tidligere Liverpool-spiller Philippe Coutinho ble byttet ut etter 73 minutter, og erstattet av Douglas Costa. Det var det eneste byttet Brasil gjorde.

Innhopp for Grujic

Marko Grujic kom inn fra benken som erstatter for Nemanja Matic etter 65 minutter, på stillingen 0-0 mellom Nigeria og Serbia. Liverpools utlånte midtbanespiller fikk dermed være med på å vinne kampen, da to scoringer fra Aleksandar Mitrovic sørget for en sterk seier til Serbia.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]