Hevder omfanget er «langt verre enn antatt»

Ifølge Mirror vil Emre Cans ryggskade trolig koste ham sesonginnspurten.

6. apr 2018 kl 01.13 Marius Rabben

Dagen før seieren over Manchester City sa Jürgen Klopp at 24-åringen var «veldig, veldig nær» å bli klar til oppgjøret, men la vekt på at han trodde kampen kom for tidlig.

– Selv om vi virkelig kunne trengt ham, kan vi ikke forhaste det. Sånn er det. Det er ikke mulig. Jeg er alltid åpen for bedre nyheter, men jeg forventer det ikke, for å være helt ærlig, forklarte manageren.

– Kanskje Everton-kampen eller på tirsdag. Dette bør ikke ta altfor lang tid, la han til.

Can har vært ute siden han ble byttet ut midtveis i 1. omgang mot Watford 17. mars. Fire dager senere måtte tyskeren kaste inn håndkleet da han forsøkte å trene på landslagssamling, før han ble sendt tilbake til Merseyside for videre behandling.

Dystre påstander

Siden har han altså stått over mot Crystal Palace og Manchester City. Torsdag var han fortsatt ikke tilbake i normal trening på Melwood.

Nå hevder tabloidavisa Mirror at ryggskaden er «langt verre enn først antatt», at han går glipp av lørdagens Merseyside-derby og faktisk at resten av sesongen ryker.

Mirror, som foreløpig er den eneste kilden som melder dette, skriver også at midtbanespilleren kan miste sommerens VM i Russland. Og ettersom han er på utløpende kontrakt, spekulerer avisa samtidig i om Can har spilt sin siste kamp for de røde.

Det vil ventelig komme mer informasjon om skaden når Jürgen Klopp skal holde sin pressekonferanse foran Everton-kampen fredag kl. 14.30.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]