Spillerbørs:Milner jobbet hardt i hendelsesfattig derby

Det 231. Merseyside-derbyet ble ingen høydare, men Jürgen Klopp vil trolig være fornøyd med ett poeng i et lokaloppgjør inneklemt mellom kvartfinalene i Champions League.

7. apr 2018 kl 16.05 Einar Kvande

Loris Karius 8

Gjør en fenomenal redning på et Bolasie-skudd i 22. minutt. Tar ellers det som kommer hans vei, og viser også autoritet i feltet når det kreves.

Nathaniel Clyne 7

Virket slett ikke kamprusten slik mange fryktet på forhånd. Veldig villig med fremover i første omgang, og relativt godt kontroll bakover. Ble sliten mot slutten.

Dejan Lovren 6

Ryddet stort sett opp i det han fikk å hanskes med, men hadde noen upresise avleveringer.

Virgil van Dijk 7

Vant nesten alt av hodedueller og styrte forsvarsrekka med autoritet, men hadde et par farlige flikker inn i eget straffefelt som Liverpool var heldige de ikke ble straffet for.

Ragnar Klavan 6

Gjorde ingen store feil i en uvant rolle som venstreback, men slet litt med tempoet et par ganger når Walcott satte fart på beina. Var nær å score selvmål etter et drøyt kvarter.

James Milner 8

Holdt slett ikke tilbake selv om han er tiltenkt en viktige rolle i returkampen mot Manchester City. Aktiv og god helt til han ble byttet ut med tanke på City-kampen, og hadde også en god avslutning etter en snau halvtime, som Pickford slo til corner. Liverpools beste.

Jordan Henderson 7

God som ballfordeler, hvor han slår et par herlige langpasninger. Kapteinen er i god form og vil bli savnet på Etihad.

Georginio Wijnaldum 7

Nederlenderen spilte en meget god kamp i samme rolle som han trolig får på tirsdag. Skuddforsøket etter 9 minutter kunne imidlertid ha vært langt bedre.

Sadio Mané 7

Setter frykt i Everton-forsvaret hver gang han setter på turboen og rykker forbi sin oppasser. Har et skuddforsøk over likte før pause. Det var først etter at senegaleseren ble byttet ut at Everton turte bevege seg fremover på banen.

Danny Ings 5

Fikk sin første start under Jürgen Klopps ledelse, og var tydelig kamprusten. Slet veldig med å komme inn i kampen i starten, og gjorde flere dårlige valg. Ble litt mer varm i trøya etter vært, men var grundig sliten mot slutten.

Dominic Solanke 5

Burde strengt tatt ha gitt Liverpool ledelsen etter et kvarter, men satte ballen rett på Pickford fra kloss hold. Før det hadde han hatt en god heading like utenfor. Slet imidlertid med å nærteknikken, og klarte ikke å holde tilstrekkelig på ballen når den ble spilt opp til ham til at lagkameratene fikk komme opp og støtte ham.

Roberto Firmino

Roter bort ballen flere ganger, slik at Everton får farlige kontringer i sluttminuttene. Intet godt innhopp av brasilianeren.

Alex Oxlade-Chamberlain

Var nær ved å score med en suser i det første angrepet etter at han kom inn, men deretter så vi lite til ham.

Trent Alexander-Arnold

Erstatter Ings og får fire minutter på banen inkludert overtiden da Liverpool var mest opptatt av å ro i land ett poeng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]