Milner med oppskrift på hvordan Liverpool skal nå semifinalen

– Vi må forsvare oss godt og forsøke å score et mål.

8. apr 2018 kl 13.15 Einar Kvande

Liverpool leder 3-0 foran returkampen mot Manchester City på Etihad.

– Vi er i en god posisjon, og har tro på at vi kan reise dit og vinne. Vi må glemme den første kampen, og reise dit for å vinne de kommende 90 minuttene, uttaler James Milner til Liverpool Echo.

Vil være kaptein på Etihad

32-åringen vil være Liverpools kaptein i returkampen fordi Jordan Henderson er suspendert.

– City er et topplag, så vi vet det blir vanskelig. Vi har en tremålsledelse halvveis. Vi må ikke legge oss bakpå, men være på tå hev. Vi vet dette ikke er over ennå, siden City er spesielt gode fremover på banen. Vi må være klare til å forsvare oss godt, og forhåpentligvis klarer vi å score et mål også.

Milner imponerte i de 68 minuttene han fikk på banen i gårsdagens målløse Merseyside-derby på Goodison Park.

– Du er alltid skuffet når du blir byttet ut, men det er manageren som tar avgjørelsene, og han mente det var det rette for laget, sier Milner.

Det var tydelig at Klopp hadde returkampen mot City i tankene da han byttet ut mannen som Liverpool.no kåret til lagets beste på Goodison.

– Derbyet ble tøft på en bløt bane og ufyselig vær. Vi ønsket å vinne kampen, men vi holder fortsatt koken med uavgjort.

God løpskapasitet

– Jeg føler jeg har løpt like mye i alle kampene denne sesongen, men jeg løp kanskje enda litt mer mot City på onsdag.

– Det har alltid vært en del av spillet mitt at jeg har god løpskapasitet, og det er noe dette laget trenger. Vi presser hele tiden, og da kan du ikke la lagkameraten din bli alene. Vi må presse flere sammen, og dersom bare en eneste person ikke gjør jobben sin og er på tå hev, vil du bli satt under press. Vi må dekke et stort areal og stenge rommene som oppstår.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]