– Stadio Olimpico vil ikke skremme oss

Sadio Mané er trygg på at Liverpool-spillerne ikke vil bli påvirket av stemningen i Romas storstue.

29. apr 2018 kl 13.16 Einar Kvande

– Ingen andre stadioner imponerer oss etter å ha opplevd Anfield, uttaler Mané til Mail on Sunday.

Liverpool leder 5-2 foran returkampen i Roma, men ikke engang det er Mané fornøyd med.

– Det er viktig at vi blir mer kliniske foran mål. Det var ikke tilfellet i første omgang på tirsdag. Men jeg fortsatte å tro på at jeg kunne score, forklarer han.

– Det ville ha vært bedre om vi holdt buret rent i hjemmekampen, men det er en del av fotballen at man aksepterer resultatet og stiller forberedt til neste kamp som om ingenting var skjedd.

– Vi skal til et stadion med intens stemning, men på det området mener jeg Anfield er nummer en i verden, så jeg tror ikke noen andre stadioner vil imponere oss. Vi skal respektere dem, og forsøke å spille som vanlig. Vi vil gjøre vårt beste, forsikrer Mané.

Elsker å spille sammen med Salah

En som kjenner Stadio Olimpico ut og inn er Mohamed Salah, som forlot Roma så sent som sist sommer for å spille for Liverpool.

– Jeg elsker å spille sammen med disse store spillerne. Vi forstår hverandre, og beveger oss for hverandre. Det er faktisk veldig artig, sier Mané om lagkameraten.

– Vi er gode venner, ikke bare lagkamerater. Vår hemmelighet er at vi elsker å slå målgivende pasninger til hverandre. Det forsøker vi å gjøre hele tiden.

– Du ser det på banen at jeg hele tiden ønsker å gi ballen til Mo, og Mo gir den alltid til meg også. Det gjør oss til et bedre lag. Store egoer har aldri hjulpet en klubb eller et lag til fremgang.

– Vi er seriøse når vi trenger det, men du må også ha det morsomt. Fotball er jobben vår, og vi elsker jobben vår.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]