– Vi trenger ikke et mirakel for å slå ut Liverpool

Roma-manageren viser til at hans lag slo ut Barcelona i kvartfinalen etter å ha tapt med tre mål i bortekampen.

25. apr 2018 kl 12.42 Einar Kvande

Roma-trener Eusebio Di Francesco insisterer på at hans lag ikke trenger noe mirakel for å ta seg til Champions League-finalen i Kiev, selv etter å ha tapt 5-2 på Anfield.

– Dette er ikke over. Jeg synes vi fortjente de to målene. Vi spilte bra de første 20-25 minuttene, så begynte vi å tape for mange dueller på midtbanen, siteres han av Liverpool Echo.

– Fotball handler ikke om systemene du benytter. Det handler om de individuelle duellene. Dersom du taper dem, vil du begynne å slippe inn mål.

– Vi slapp inn fire på Camp Nou, og her slapp vi inn fem. Det kunne ha vært enda flere på et tidspunkt.

– Men håpet lever. Vi trenger ikke mirakler. Vi må bare tro på det vi gjør mot et kvalitetslag. Vi vil ha våre fans i ryggen. De vil støtte oss gjennom hele returkampen.

– Vi lot dem komme i overtall alt for lett til tider

Liverpool scoret tre mål på 13 minutter i annen omgang.

– Vi lot dem komme i overtall alt for lett til tider. Vi var ikke på deres nivå i denne kampen. Vi manglet litt styrke og fysisk tilstedeværelse. Vi mistet litt hodet og evnen til å holde oss inne i kampen. Det jeg likte dårligst var at vi ga opp midtveis i andre omgang.

– Da vi satte inn nye spillere med klarere tanker hadde laget den styrken det trengte til å slå tilbake. Jeg er glad for den responsen, for det gir oss noe å spille for i returkampen.

– Vi må tro at vi kan klare det, og vise den samme innstillingen som mot slutten av denne kampen. Alt kan skje i fotball. Ingenting er umulig. Det blir en annerledes kamp enn Barcelona-kampen, men vi har lyst til å snu dette. Jeg ønsker å se at mitt lag er mer målbevisst i returen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]