– Jeg kan ikke se for meg at Courtois går til Liverpool

Belgisk fotballekspert heller kaldt vann i årene til de som ønsket Chelsea-målvakten til Anfield.

31. mai 2018 kl 14.04 Arild Skjæveland

Sent onsdag kveld rapporterte den italienske transferguruen Gianluca Di Marzio at Thibaut Courtois hadde bestemt seg. Han ville ikke forlenge kontrakten sin med Chelsea som går ut neste sommer.

Han meldte videre at den belgiske landslagsmålvakten kunne ende opp i Real Madrid eller Liverpool.

Det er lite sannsynlig

Kristof Terreur er en belgisk fotballjournalist som dekker engelsk fotball for Het Laatste Nieuws, og som følger opp de belgiske spillerne i ligaen. Han har normalt svært god kontroll på hva som rører seg rundt hans landsmenn i de ulike toppklubbene.

– Liverpool linket til Thibaut Courtois? Det kan jeg ikke se for meg at skal skje for øyeblikket, twitret Terreur på torsdag.

– Chelsea ga Courtois tilbud om en ny avtale i desember. De var nær enighet på et tidspunkt. Siden januar har det ikke vært flere forhandlinger. PSG har vært i kontakt, men vil gå for Buffon. Real snuser fortsatt rundt, skriver han.

Courtois har tidligere spilt i Atletico Madrid i den spanske hovedstaden, og har barn med sin ekskjæreste som er spansk og bor der, ifølge Daily Mail.

Liverpool linkes til en rekke målvakter for tiden. Alisson fra AS Roma og Jan Oblak fra Atletico Madrid er de som oftest blir nevnt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]