– Planlegger fremtiden uten Buvač

Det vil bli gjort endringer i staben til Jürgen Klopp før sesongoppkjøringen.

28. mai 2018 kl 13.28 Marius Rabben

Mye tyder på at Klopps assistent, Željko Buvač, ikke returnerer til klubben etter fraværet den siste måneden grunnet «personlige årsaker». Neil Jones skriver for goal.com at klubben planlegger tiden fremover uten mannen Klopp beskriver som «hjernen» med i teamet.

Inn dørene på Melwood kan imidlertid Pep Lijnders komme igjen. Nederlenderen, som forlot Klopps støtteapparat på nyåret etter å ha godtatt et managertilbud av NEC i hjemlandet, fikk sparken tidligere denne måneden da NEC ikke klarte å få rykke opp til toppdivisjonen.

I Kiev under finalen

Ifølge Goal ligger 35-åringen nå an til å bli tilbudt en rolle og returnere til Klopps stab.

KLOPPS TEAM:
KLOPPS TEAM:  Lijnders, keepertrener John Achterberg og assistentene Peter Krawietz – kalt «øyet» – med Buvač – «hjernen».

Lijnders overvar Champions League-finalen i Kiev, og ble sett i samtaler med flere av klubbrepresentanter og folk fra støtteapparatet. Han skal selv være lysten på en retur, skriver Jones.

Det forventes også noen endringer i den medisinske avdelingen – der sjefen for fysioterapeutene, Andy Renshaw, ble sparket i oktober – og på akademiet. U18-laget skal nemlig ha ny trener fordi Steven Gerrard er klar for Rangers, og scouseren fikk med seg flere fra staben sin til den skotske klubben, i tillegg til spillerutvikler og trener Michael Beale.

Liverpool FC ønsker å ha det endelige trenerteamet til Klopp på plass innen starten av pre-season den første uka i juli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]