– Det var en blanding av fysisk smerte og bekymring

Mohamed Salah snakker om skaden, Sergio Ramos og Egypt.

9. jun 2018 kl 10.32 Arild Skjæveland

Mohamed Salah ler av uttalelsene til Sergio Ramos om at han kunne ha fortsatt og fullført Champions League-finalen dersom han fikk en injeksjon.

Salah forlot NSC Olimpiyskiy i Kiev i tårer, etter å ha landet stygt etter en duell med den spanske stopperen.

– Min kommentar er at det alltid er greit når den som først fikk deg til å gråte får deg til å le. Kanskje han kan fortelle meg om jeg blir klar for VM?, svarer Salah til Marca.

– Han sendte meg en melding, men jeg sa aldri til ham at det gikk greit.

Verste øyeblikket i karrieren

25-åringen omtaler skaden som hans verste øyeblikk i karrieren.

– Da jeg gikk i bakken var det en blanding av fysisk smerte og mye bekymring. Jeg var også sint og lei meg for å ikke kunne spille videre i en Champions League-finale.

– Litt senere kom tankene om faren for å kunne miste VM, og det var en forferdelig tanke, sier han.

Håper å kunne spille åpningskampen

Fredag skal Egypt spille sin første kamp i VM. Uruguay er motstander – 28 år etter forrige gang landet var kvalifisert til et VM.

– Jeg er bedre nå. Jeg håper at jeg kan spille den første kampen mot Uruguay, men det avhenger av hvordan jeg føler meg når det nærmer seg, sier han.

– Jeg mener vi har et veldig bra lag, og en veldig god trener i Hector Cuper. Vi ønsker å ta oss videre fra gruppen og gjøre det bra. Vår største styrke er gruppen og samholdet. Vi spiller annerledes under Hector Cuper enn vi gjorde under Shawky Gharib. Vi er sterke sammen, og har det samme målet: Å vinne kampen. Det er det viktigste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]