– Kneet mitt er superbra

Nabil Fekirs agent blåste nytt liv i overgangssagaen, og spilleren selv er ikke bekymret for kneet.

19. jun 2018 kl 11.14 Arve Vassbotten

Nabil Fekirs agent Jean-Pierre Bernes blåste nytt liv inn i det som ser ut til å bli sommerens store transfersaga for Liverpools del, da ha uttalte seg på den franske TV-kanalen LCI på mandag.

– Han signerte ikke fordi, ehm ... dette er ikke slutten på historien, sa Bernes med et smil om munnen.

Dermed blir på nytt håpet om at Fekir kan bli Liverpool-spiller etter VM tent.

Avtalen med Lyon og spilleren var allerede klar, da Liverpool bare noen timer før overgangen skulle annonseres fikk kalde føtter. Bekymringen dreide seg om franskmannens tidligere kneskade, og risikoen ved den høye prisen. Dermed forsøkte Liverpool å reforhandle avtalen, før Lyon trakk seg helt ut.

– Føles som før skaden

Nabil Fekir fikk spørsmål på tirsdagens pressekonferanse med det Franske landslaget om Liverpool prøvde å senke prisen på overgangen på grunn av den medisinske testen.

– Du vet jeg er her med Frankrike? Jeg er fornøyd, og er ikke her for å diskutere min personlige situasjon. Vi får se på alt det seinere, sa Fekir.

Fekir mistet flere uker forrige sesong på grunn av kneproblemer, og mistet nesten hele 2015/16-sesongen etter en korsbåndskade. Og hadde denne uttalelsen om det som har blitt sommerens mest omtalte kne.

– Kneet mitt er superbra. Vi har jobbet mye med det, vi har styrket det. Helt ærlig så følelses det som før skaden, sier Fekir.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]