Overtidsseier i VM-åpningen

God opptreden av Liverpools kaptein i Englands seier.

18. jun 2018 kl 22.14 Marius Rabben

To nettkjenninger av Harry Kane sørget for 2–1 og tre England-poeng mot Tunisia mandag kveld.

Jordan Henderson spilte samfulle minutter på Volograd Arena og leverte med nummer 8 på ryggen.

28-åringen hadde noen lekre stikkere, strødde om seg med pasninger og styrte midtbanen i en kamp engelskmennene var klart best.

Likevel var Tunisia nær ved å få med seg uavgjort etter å ha utliknet på straffe ti minutter før pause.

Kane sendte England foran etter elleve minutter, og det var bare tilfeldigheter at ledelsen ikke var større da nordafrikanerne fikk muligheten fra straffemerket. Stillingen sto seg helt til klokka hadde passert 90 minutter.

En corner på overtid ble headet til en umarkert Kane i femmeteren ved bakre stolpe, og Tottenham-spissen ble matchvinner med en glimrende heading.

Trent Alexander-Arnold satt på benken gjennom oppgjøret.

Resultatet betyr at Belgia og England ligger på henholdsvis 1. og 2. plass i gruppe G etter første runde. Uten Simon Mignolet involvert slo belgierne Panama med 3–0.