– Jeg har alltid beundret Klopp

Xherdan Shaqiri kjenner sin nye manager godt fra sin tid i Bundesliga.

13. jul 2018 kl 23.29 Einar Kvande

Xherdan Shaqiri ble Jürgen Klopps tredje spillerkjøp i sommer, og de to kjenner hverandre godt fra før. Fra 2012 spilte Shaqiri for Bayern München, og møtte dermed Klopps Borussia Dormtund i flere store oppgjør.

– Jeg kjenner manageren fra Tyskland, da han var i Dortmund, forklarer Shaqiri til Liverpoolfc.com.

– Vi møtte hverandre flere ganger. Jeg spilte for Bayern München. Det var alltid store kamper.

– Det faktum at Klopp var manager her, var en viktig faktor for at jeg kom hit. Jeg elsker fotballen han legger opp til. Hvordan han ønsker at fotball skal spilles, og hvordan han leder lagene sine. Jeg har alltid beundret ham, så jeg er glad for å bli gjenforent med ham, avslutter Shaqiri.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]