– Keita har vært veldig god så langt

Jürgen Klopp er fornøyd med det han har sett av Naby Keita i en Liverpool-drakt så langt.

11. jul 2018 kl 00.30 Einar Kvande

– Veldig bra!

Slik lød Jürgen Klopps korte oppsummering av Naby Keitas hittil korte Liverpool-karriere.

– Det vil ta for lang tid å utbrodere hvorfor jeg liker ham, la Liverpool-manageren til.

– For to år siden var han kanskje med klar margin den beste spilleren i Bundesliga sammen med Bayern Münchens Thiago Alcantara. Han var utrolig god, og vi ønsket å hente ham hit allerede da. Men Leipzig syntes ikke det var verdens beste idé, så de beholdt ham.

– Forrige sesong var han god, men ikke så god som året før. Man han var fortsatt god.

– Han er ung, og stinn av fotballfinesser. Han er veldig stabil, veldig god på små flater, og han har en fantastisk utholdenhet. Han er rask, avslutter godt, og gjør gode løp inn i boksen. Dette er en pakke som er veldig interessant, og det var grunnen til at jeg mente at vi skulle hente ham hit.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]