Telegraph:– Liverpool har ikke snakket med Lyon

Ingen kontakt mellom klubbene siden Fekir-overgangen brøt sammen.

1. jul 2018 kl 19.36 Einar Kvande

Sunday Mirror hevdet tidligere i dag at det igjen er kontakt mellom Liverpool og Lyon om en overgang for Nabil Fekir. Dette benekter velinformerte Chris Bascombe i Telegraph.

– Liverpool har ikke snakket med Lyon siden de trakk seg fra Nabil Fekir-overgangen i forrige måned, skriver Bascombe.

En overgang verdt 53 millioner pund ble kansellert i ellevte time, etter at den franske midtbanespilleren hadde gjennomført en medisinsk test med Liverpool. Det var den 8. juni.

– Liverpool forsøkte ikke å reforhandle overgangen den gangen, og har heller ikke gjenopptatt kommunikasjonen med Lyon i ukene som er gått etter dette, melder Bascombe.

Alt var på plass

Liverpool ønsket opprinnelig spilleren, og alt var på plass, både overgangssum og personlige betingelser. Det eneste som gjenstod var den medisinske testen. Det var da komplikasjonene oppstod.

– Ingenting er endret siden den gang, slår Bascombe fast.

– I dag, søndag, er Liverpools holdning til overgangen akkurat den samme som den var da den kollapset, legger han til.

Fekir er fortsatt opptatt med VM i Russland, hvor han spilte de siste sju minuttene da Frankrike slo Argentina 4-3 på lørdag.

Kneskaden stoppet overgangen

Bascombe konstaterer at det var den alvorlige kneskaden som Fekir fikk i 2015 som stoppet overgangen.

– Det var ikke til å unngå at alle interesserte parter ville trå forsiktig før de bestemte seg for å bruke så mye penger på en spiller, uansett hvor god spilleren er, skriver Bascombe.

Telegraph-journalisten melder at Liverpool fortsatt ønsker å styrke stallen ytterligere i sommer, men det vil ikke handle om særlig mange overganger.

– Det er vel dokumentert at Liverpool ønsker en keeper. Jürgen Klopp ønsker seg Romas brasilianske keeper Alisson, men en overgang har aldri virket nær på grunn av hans prislapp og forventet konkurranse fra Real Madrid, slår Bascombe fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]