Neppe tilbake før juletider

Rhian Brewster er fortsatt langt unna å bli frisk.

18. jul 2018 kl 18.14 Arve Vassbotten

Tirsdag ble det bekreftet at Rhian Brewster har signert en ny femårskontrakt med Liverpool. Det er 18-åringens første profesjonelle kontrakt, og den binder ham til klubben til 2023.

Brewster er for tiden i opptrening etter ankel- og kneskaden han pådro seg i januar. Det var ventet at han ville være tilbake i full trening i september etter operasjonen, men nå ser det ut til at det blir juletider før spissen er tilbake.

Vanvittig savn

– Jeg har vært ute i seks måneder nå, og det er fortsatt et stykke igjen. Jeg håper å være tilbake rundt jul, sier han til Liverpoolf.com.

– Jeg var på et høydepunkt i karrieren da det skjedde. Man får seg noen smeller noen ganger, dessverre fikk jeg det da ankelen ble skadet. Jeg kan nesten ikke vente på å komme tilbake. Jeg savner det vanvittig. Når jeg er tilbake vil jeg bevise for alle at jeg tok den riktige beslutningen med å bli i denne klubben. Forhåpentligvis kan jeg denne sesongen få min profesjonelle debut og bygge videre derfra, sier han.

Presses av Oxlade-Chamberlain

Brewster sier han har hatt god støtte av Alex Oxlade-Chamberlain, som også er på rehabilitering etter sin skade, de siste månedene.

– Når man ser at alle andre er på ferie, og man er her å jobber og kjemper for å bli friskt, blir det kjedelig og irriterende. Jeg og Ox har vært sterke sammen, og har presset hverandre. Ox har hjulpet meg mye, og presset meg og presset meg. Jeg kan ikke takke ham nok. Jeg ser fram til at vi begge kommer tilbake i form, og forhåpentligvis kan spille. Jeg har fått meg en bror der.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]