Salah og Mané spiller tidligst mot Manchester United

Jürgen Klopp kommer ikke til å risikere duoen før kamp sju i pre-season.

15. jul 2018 kl 22.45 Arild Skjæveland

Liverpool drar til USA i slutten av neste uke. Da har laget allerede spilt fire pre-seasonkamper, og er ferdig med Chester, Tranmere, Bury og Blackburn – som er neste motstander på torsdag.

Neste søndag er Borussia Dortmund motstander i Charlotte, North Carolina, før Manchester City er motstander på MetLife Stadium i New Jersey torsdag 26. juli.

Liverpools to stjerneangripere Mohamed Salah og Sadio Mané kommer ikke til å bli involvert i de to kampene, bekrefter Jürgen Klopp.

I trening om en uke

Duoen som har spilt VM kommer ikke til å starte sin sesongoppkjøring før de er på plass i USA. Det gjør heller ikke Marko Grujic eller Xherdan Shaqiri. Det blir ikke aktuelt å spille kamp én eller fem dager ut i en pre-season.

– Salah og Mané blir med oss til USA, men de kommer tilbake den 20., og vi flyr den 20. sier Klopp til Liverpool Echo.

– Det gir ikke mening at de skal spille den 22. eller 25. da. Kanskje tre dager senere i «derbyet» kan de være aktuelle, sier han og sikter til kampen mot Manchester United 28. juli.

Den kampen spilles på Michigan Stadium i Ann Arbor.

– Det er fint at de kan være med. Xherdan Shaqiri kommer, og Bobby Firmino kommer til Frankrike etter det. Etter det igjen kommer de siste spillerne. Så, etter 5. august, kan vi forberede oss til den nye sesongen.

Liverpool - West Ham spilles søndag 12. august.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]