Se chippen på nytt her:Alisson har ikke tenkt å stoppe å drible

– Hvis det noen ganger er en situasjon hvor det må dribles, gjør jeg det forsiktig.

26. aug 2018 kl 23.53 Arve Vassbotten

Alisson Becker hadde både mesterlige redninger, driblinger og ikke minst en herlig chip over Knockaert i lørdagens kamp. Han både begeistret og ga Klopp litt ubehag med sine inngripener.

– Den lille chippen han tok var ganske spennende, og det trenger jeg ikke. Men jeg har aldri hatt en brasiliansk keeper før, så kanskje jeg må bli vant med det, sa Klopp etter kampen, men påpekte også at laget noen ganger satte sisteskansen i problemer med tilbakespillene.

– Prøver å være forsiktig

For Alisson kommer driblingene naturlig i spillet.

– Jeg prøver mitt beste til å hjelpe laget i oppbygningen. Hvis det noen ganger er en situasjon hvor det må dribles, gjør jeg det forsiktig. Det kan være for risikabelt, men det er en del av spillet.

– Vi er et lag som spiller ut bakfra med ballen på bakken. Det er en del av lagets karakteristikk. Feil kan skje, men vi jobber hardt gjennom uka for å gjøre alt rett under kamper, sier Alisson selv ifølge Liverpool Echo.

Det brasilianske rekordkjøpet er bare den tredje keeperen på 51 år som starter karrieren i Liverpool med tre kamper uten baklengs. Bruce Grobbelaar, Pepe Reina og Simon Mignolet er de andre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]