LITE SPILLETID  Daniel Sturridge må finne seg i å spille andrefiolion i Liverpool-angrepet denne sesongen.

– En rolle det er vanskelig å akseptere

Craig Bellamy synes Daniel Sturridge har havnet i en fortvilet situasjon i Liverpool.

Den tidligere Liverpool-spissen Craig Bellamy føler med Daniel Sturridge, som ser ut til å få en rolle som superreserve i Anfield-klubben denne sesongen.

Mange trodde at Sturridge kom til å bli solgt i sommer, men Jürgen Klopps plan synes nå å være at man beholder spissen ut det siste året av kontrakten.

Sturridge scoret hele seks mål under Liverpools treningskamper i sommer. I ligaåpningen mot West Ham kom han inn fra benken i sluttminuttene, og hadde vært på banen i bare noen få sekunder da han satte inn Liverpools fjerde mål i 4-0 seieren.

MÅLSNIK  Daniel Sturridge setter ballen i mål mot West Ham.

Craig Bellamy, som spilte for Liverpool både i 2006/07 og i 2011/12, mener rollen som superreserve må være vanskelig å akseptere for en spiller som fyller 29 år den 1. september.

– Det er vanskelig å akseptere en slik skjebne, men på dette stadiet av karrieren må han bare forsøke å holde seg skadefri. Han vil bare være istand til å gjøre en jobb for laget og konkurrere om en plass i startoppstillingen dersom han trener hardt og gjør det bra, sier Bellamy til Sky Sports.

HAR SANSEN FOR STURRIDGE  Craig Bellamy mener at Daniel Sturridge er en meget intelligent fotballspiller.

– Han kan få en sjanse. En skade på en lagkamerat kan være nok. Da må du være istand til å ta vare på sjansen. Det kan du ikke om du er skadet.

– En intelligent fotballspiller

Selv om han nå synes å være back up for supertrioen Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané, mener Bellamy at Sturridge fortsatt har mye å tilføre Klopps lag.

– Sturridge er en god gutt, og en toppspiller. Han imponerer hver gang han får sjansen, og har evnen til å se hvor han skal sentre. Han er kreativ, har et øye for mål, og gjør gode løp. Han er rett og slett en intelligent fotballspiller.

– Jeg føler med ham. Jeg håper bare han holder seg skadefri, for når han er skadefri er han en strålende spiller.