– En rolle det er vanskelig å akseptere

Craig Bellamy synes Daniel Sturridge har havnet i en fortvilet situasjon i Liverpool.

16. aug 2018 kl 10.28 Einar Kvande

Den tidligere Liverpool-spissen Craig Bellamy føler med Daniel Sturridge, som ser ut til å få en rolle som superreserve i Anfield-klubben denne sesongen.

Mange trodde at Sturridge kom til å bli solgt i sommer, men Jürgen Klopps plan synes nå å være at man beholder spissen ut det siste året av kontrakten.

Sturridge scoret hele seks mål under Liverpools treningskamper i sommer. I ligaåpningen mot West Ham kom han inn fra benken i sluttminuttene, og hadde vært på banen i bare noen få sekunder da han satte inn Liverpools fjerde mål i 4-0 seieren.

MÅLSNIK
MÅLSNIK  Daniel Sturridge setter ballen i mål mot West Ham.

Craig Bellamy, som spilte for Liverpool både i 2006/07 og i 2011/12, mener rollen som superreserve må være vanskelig å akseptere for en spiller som fyller 29 år den 1. september.

– Det er vanskelig å akseptere en slik skjebne, men på dette stadiet av karrieren må han bare forsøke å holde seg skadefri. Han vil bare være istand til å gjøre en jobb for laget og konkurrere om en plass i startoppstillingen dersom han trener hardt og gjør det bra, sier Bellamy til Sky Sports.

HAR SANSEN FOR STURRIDGE
HAR SANSEN FOR STURRIDGE  Craig Bellamy mener at Daniel Sturridge er en meget intelligent fotballspiller.

– Han kan få en sjanse. En skade på en lagkamerat kan være nok. Da må du være istand til å ta vare på sjansen. Det kan du ikke om du er skadet.

– En intelligent fotballspiller

Selv om han nå synes å være back up for supertrioen Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané, mener Bellamy at Sturridge fortsatt har mye å tilføre Klopps lag.

– Sturridge er en god gutt, og en toppspiller. Han imponerer hver gang han får sjansen, og har evnen til å se hvor han skal sentre. Han er kreativ, har et øye for mål, og gjør gode løp. Han er rett og slett en intelligent fotballspiller.

– Jeg føler med ham. Jeg håper bare han holder seg skadefri, for når han er skadefri er han en strålende spiller.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]