Firmino og Trent blir klare til ligastarten

Gode nyheter fra Jürgen Klopp.

2. aug 2018 kl 11.27 Arild Skjæveland

Først denne uken var Roberto Firmino og Trent Alexander-Arnold tilbake i trening igjen, etter å ha representert Brasil og England i VM.

Det vil være flere klubber som vil slite med å stille med spillere som har spilt VM i første ligarunde, men det virker som at Jürgen Klopp vil kunne stille med både sin sentrale angriper og høyreback mot West Ham.

Link

Involveres på lørdag

Klopp forteller at spillerne har kommet tilbake i god form.

– Han gjorde noe med håret sitt. Jeg er ikke hundre prosent sikker på hva, men nå tror jeg det er svart? Jeg har ikke sett det, men hørte i ferien at det var sølv – men det er den eneste forskjellen, spøkte Klopp til Liverpool Echo.

– Alt annet er slik det var da han dro, og det er fint å ha han her. Han ser ut til å være i god form. Trening for utespillerne er annerledes enn for målvaktene, men vi ønsker å se ham mot Napoli. Jeg vet ikke hvor lenge han vil spille, sier manageren.

– Det var ikke mulig å stoppe Trent fra å komme tilbake, men uten fysisk kraft hadde vi heller ikke klart å stoppe Henderson. Med Henderson er det annerledes, fordi han har spilt så mange flere kamper, og spilte mer i VM. Han er ikke gammel, men han er eldre enn Trent, så det gir mening at han får hel uken fri. Trent hadde to uker og to dager.

Bør bli klar til ligastart

Liverpool sparker i gang sin sesong 12. august mot West Ham. Klopp tror de begge blir klare.

– Når vi starter mot West Ham vil Firmino ha hatt to uker trening etter tre uker ferie. Det bør være mulig, men vi får se. For øyeblikket ser det bra ut. Programmet hans er litt annerledes. Han tar del i de fleste øktene når guttene gjør noe annet, så er det ikke av høyest intensitet. Han må gjøre litt mer, slik Trent også skal nå. Litt etter litt kommer alle tilbake, og det er de beste nyhetene.

– Trent virker avslappet, og er desperat etter å være del av laget igjen, så det er fint å ha ham tilbake. Når det gjelder Trent, så ser det ut som han fortsatt vokser. Du ser ham etter fem uker og det er som at noe er annerledes. Kanskje det er en muskel her eller en muskel der, sier manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]