Gir alt for å ikke bli satt ut av laget

James Milner er i kjempeform.

18. aug 2018 kl 12.21 Arild Skjæveland

James Milner var kanskje Liverpools aller beste spiller i den første ligakampen for sesongen. Han kom tilbake veldig godt trent i sommer, og ser ut til å bli bare bedre og bedre.

Med stor konkurranse på midtbaneplass denne sesongen må han bare fortsette som mot «the Hammers».

– Så lenge jeg presterer hver gang jeg går på banen og gjør det vanskelig for managere å vrake meg, så kan jeg ikke gjøre så mye mer. Det viktigste for meg er at jeg ønsker å ha suksess i Liverpool. Jeg ønsker å vinne troféer, og ta del og bidra til det, sier visekapteinen til Premier League Productions.

Kroppen holder seg bra

Etter at Ragnar Klavan fredag kveld ble solgt, er Milner den eldste spilleren på laget. Fysisk føler han seg veldig bra.

– Jeg tror jeg mistet én kamp på grunn av skade i fjor, og det var den siste ligakampen. Kroppen holder seg bra. Jeg føler meg veldig bra og i form.

– Jeg ønsker å spille hver eneste kamp. Det er klart det ikke vil skje, for du må rotere for å ha suksess med det antallet kamper vi har. Med kvaliteten vi har i stallen tror jeg det vil bli rotering, sier Milner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]