Premier League:God start for Liverpools konkurrenter

Favorittseiere i ligaåpningen.

11. aug 2018 kl 18.17 Einar Kvande

Tre av Liverpools antatt sterkeste konkurrenter om en topp fire-plassering i Premier League vant oppskriftsmessig i ligaåpningen.

Manchester United åpnet ballet fredag kveld, ved å slå Leicester 2-1 hjemme på Old Trafford. Paul Pogba sendte vertene i føringen fra straffemerket allerede etter tre minutter, og Luke Shaw doblet ledelsen etter 83 minutter. To minutter på overtid reduserte Jamie Vardy, og Leicester presset hardt for et utligningsmål i den resterende overtiden, dessverre uten å lykkes.

I tidligkampen lørdag vant Tottenham med samme siffer over Newcastle på St James' Park. Alle scoringene kom i løpet av kampens første 18 minutter. Spurs tok ledelsen etter åtte minutter på en heading av Jan Verthonghen, som såvidt krysset målstreken. Mållinjeteknologi avgjorde at ballen hadde vært inne. Det gikk bare tre minutter før Joselu utlignet. Dele Alli gjorde så kampens siste mål sju minutter senere.

Maurizio Sarris Chelsea vant overbevisende 3-0 i Huddersfield i ettermiddag. Kanté, debutant Jorginho (straffe) og Pedro gjorde målene.

Tøft for de nyopprykkede

De nyopprykkede lagene fikk det tøft i ligapremieren. Cardiff tapte 2-0 i Bournemouth, mens Fulham tapte London-derbyet mot Crystal Palace på Craven Cottage med samme siffer.

Like nord for London vant Watford 2-0 over Brighton.

Dagens ligarunde avsluttes med Wolverhampton - Everton, som har avspark klokken 18.30.