Godter seg over Everton-storkjøpets «Liverpool-tatovering»

Lucas Dignes tatovering får debatten til å rase i sosiale medier.

2. aug 2018 kl 17.18 Arve Corneliussen

Som alltid når en rival gjør en stor signering, har supportere på Twitter bladd i arkivene for å finne noe de kan rette pekefingeren mot.

I Dignes tilfelle, har observante Liverpool-fans fanget opp at venstrebacken har «I never walk alone» tatovert over brystet – og der av konkludert med at det ikke finnes noe annet alternativ enn at Digne er Liverpool-supporter på sin hals.

– Kanskje du bør beholde drakten på om du scorer, kompis, skriver blant annet en bruker.

Også blant Everton-supporterne er tatoveringen blitt heftig debattert. Enkelte mener Liverpool-supporterne er patetiske som påstår at det er en Liverpool-tatovering, mens andre sier de ikke kunne brydd seg mindre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]