NY BACK:  Lucas Digne ble hentet til Everton fra Barcelona for om lag 180 millioner kroner. Han kommer til å gi den 33 år gamle klubblegenden Leighton Baines kamp om venstrebackplassen. FOTO: Evertonfc.com

Godter seg over Everton-storkjøpets «Liverpool-tatovering»

Lucas Dignes tatovering får debatten til å rase i sosiale medier.

Som alltid når en rival gjør en stor signering, har supportere på Twitter bladd i arkivene for å finne noe de kan rette pekefingeren mot. 

I Dignes tilfelle, har observante Liverpool-fans fanget opp at venstrebacken har «I never walk alone» tatovert over brystet – og der av konkludert med at det ikke finnes noe annet alternativ enn at Digne er Liverpool-supporter på sin hals. 

– Kanskje du bør beholde drakten på om du scorer, kompis, skriver blant annet en bruker. 

Også blant Everton-supporterne er tatoveringen blitt heftig debattert. Enkelte mener Liverpool-supporterne er patetiske som påstår at det er en Liverpool-tatovering, mens andre sier de ikke kunne brydd seg mindre.