NY SESONG  Neil Critchley har ansvaret for Liverpool U23 også denne sesongen.

Har en nesten skadefri tropp

Neil Critchley er optimist foran ligaåpningen i Premier League 2.

Liverpool U23 tar fatt på en ny sesong i Premier League 2 i kveld, med bortekamp mot Brighton. Troppen har forberedt seg godt til sesongen, med blant annet en 9-10 dager lang treningsleir i Ungarn sammen med U18-laget.

– Vi fikk gjort masse arbeid både på treningsfeltet og i klasserommet, sier U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

Uavgjort i generalprøven

Sesongforberedelsene ble avsluttet med en generalprøve mot Paris Saint-Germain fredag for en uke siden. En kamp som endte 2-2.

– Det var en veldig god kamp i stekende sol. Det var ekstremt varmt, men vi gjorde en god kamp. Vi fortjente kanskje å vinne kampen, men forhåpentligvis tar vi med oss det positive fra den kampen inn i kampen mot Brighton.

Det er altså på sydkysten av England at Liverpool U23 sparker igang sesongen i kveld.

– Vi ser virkelig frem til det. Vi har hatt flere gode tester under preseason, så jeg tror vi er klare til sesongstarten. Vi har en tropp som er så godt som skadefri, noe som virkelig er en bonus. Det er ikke mange spillere som har stått over treninger under preseason.

– Vi forventer en tøff kamp i Brighton. De rykket opp i vår, så dette er deres første hjemmekamp i Premier League 2. Jeg er sikker på at de er spente på å møte oss. Vi må være på tå hev, og skal forsøke å få med oss poengene hjem.

Det handler om spillerutvikling

Dette er Critchleys andre sesong som manager for Liverpools U23-lag.

– Vi ønsker å se at spillerne utvikler seg. Vi forsøker å skape gode vaner som spillerne skal ha med seg resten av karrieren sin, og sette en viss standard for hvordan de både oppfører seg og trener.

– Når det gjelder Premier League 2- tittelen, så tror jeg vi kunne ha vunnet den i fjor om laget hadde vært det samme gjennom hele sesongen. Men vi må gjøre det som er riktig for spillerne. Jeg hadde ikke kunnet sove om natten om vi ikke hadde tatt avgjørelser som ikke var til deres beste.

– Det kan være vanskelig å håndtere en tropp og et lag som er i stadig endring. Vi konsentrerer oss ikke så veldig om motstanderen. Vi fokuserer på oss selv, og prinsippene vil ønsker å spille etter.

Kveldens kamp mot Brighton & Hove Albion spilles på Brightons AMEX Training Centre, og har avspark klokken 20.00. Du kan se kampen direkte både på LFCTV og LFCTV GO, hvor sendingen starter klokken 19.30.

Del

Liverpool U23

25.11.2017 15:32

U23 vant i London

Neil Critchleys gutter slo Chelsea 3-1 i London.

17.08.2018 19:13

Vi fulgte U23-kampenSløste og avga poeng mot 10 mann

Liverpool U23 burde ha vunnet komfortabelt på Anfield.

16.08.2018 11:19

– Dette er to lag som liker å holde ballen i laget

U23-manageren om hva man kan forvente av prestisjeoppgjøret i Premier League 2 på Anfield.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.08.2018 kl 22:06

Liten, men størst av dem alle

Han er ny på Liverpools stjernehimmel. Det var mange gode Liverpool-spillere på Selhurst Park, men Naby Keita var best av dem alle.

+
20.08.2018 kl 22:00

Stopperkjempen er glad for å ha fått en keeperkjempe bak seg

Virgil van Dijk mener at Alisson gir Liverpool-forsvaret den nødvendige roen.

+
20.08.2018 kl 21:23

– Det var en veldig vanskelig kamp

Jürgen Klopp innrømmer at hans lag virkelig måtte jobbe for poengene på Selhurst Park.

+
20.08.2018 kl 16:53

Dersom Karius presterer bra i Tyrkia er Besiktas forpliktet til å kjøpe ham

Flere detaljer rundt Loris Karius sin låneovergang til Besiktas er kommet frem i lyset.

+