NY SESONG  Neil Critchley har ansvaret for Liverpool U23 også denne sesongen.

Har en nesten skadefri tropp

Neil Critchley er optimist foran ligaåpningen i Premier League 2.

Liverpool U23 tar fatt på en ny sesong i Premier League 2 i kveld, med bortekamp mot Brighton. Troppen har forberedt seg godt til sesongen, med blant annet en 9-10 dager lang treningsleir i Ungarn sammen med U18-laget.

– Vi fikk gjort masse arbeid både på treningsfeltet og i klasserommet, sier U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

Uavgjort i generalprøven

Sesongforberedelsene ble avsluttet med en generalprøve mot Paris Saint-Germain fredag for en uke siden. En kamp som endte 2-2.

– Det var en veldig god kamp i stekende sol. Det var ekstremt varmt, men vi gjorde en god kamp. Vi fortjente kanskje å vinne kampen, men forhåpentligvis tar vi med oss det positive fra den kampen inn i kampen mot Brighton.

Det er altså på sydkysten av England at Liverpool U23 sparker igang sesongen i kveld.

– Vi ser virkelig frem til det. Vi har hatt flere gode tester under preseason, så jeg tror vi er klare til sesongstarten. Vi har en tropp som er så godt som skadefri, noe som virkelig er en bonus. Det er ikke mange spillere som har stått over treninger under preseason.

– Vi forventer en tøff kamp i Brighton. De rykket opp i vår, så dette er deres første hjemmekamp i Premier League 2. Jeg er sikker på at de er spente på å møte oss. Vi må være på tå hev, og skal forsøke å få med oss poengene hjem.

Det handler om spillerutvikling

Dette er Critchleys andre sesong som manager for Liverpools U23-lag.

– Vi ønsker å se at spillerne utvikler seg. Vi forsøker å skape gode vaner som spillerne skal ha med seg resten av karrieren sin, og sette en viss standard for hvordan de både oppfører seg og trener.

– Når det gjelder Premier League 2- tittelen, så tror jeg vi kunne ha vunnet den i fjor om laget hadde vært det samme gjennom hele sesongen. Men vi må gjøre det som er riktig for spillerne. Jeg hadde ikke kunnet sove om natten om vi ikke hadde tatt avgjørelser som ikke var til deres beste.

– Det kan være vanskelig å håndtere en tropp og et lag som er i stadig endring. Vi konsentrerer oss ikke så veldig om motstanderen. Vi fokuserer på oss selv, og prinsippene vil ønsker å spille etter.

Kveldens kamp mot Brighton & Hove Albion spilles på Brightons AMEX Training Centre, og har avspark klokken 20.00. Du kan se kampen direkte både på LFCTV og LFCTV GO, hvor sendingen starter klokken 19.30.

Del

Liverpool U23

25.11.2017 15:32

U23 vant i London

Neil Critchleys gutter slo Chelsea 3-1 i London.

29.09.2018 12:40

U23Sterk seier i London

Critchleys menn slo tilbake og vant over Chelsea.

25.09.2018 17:24

Forlot helgens kamp på krykker - allerede tilbake i trening

Bobby Adekanye ble langt raskere frisk enn legene fryktet.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+