Sett opp «ditt lag»:Hvem bør starte i serieåpningen?

Her kan du sette opp laget slik du mener det bør se ut mot West Ham.

11. aug 2018 kl 09.22 Arve Vassbotten

Endelig skal de røde igjen spille Premier League-fotball, og søndag klokka 14.30 tas sesongens første avspark på Anfield. Inn har Naby Keita, Fabinho, Xherdan Shaqiri og ikke minst Alisson Becker kommet.

Hvor mange av dem bør gå rett inn i laget?

pressekonferansen med Jürgen Kloppfredag sa manageren at Dejan Lovren og Ragnar Klavan ikke er tilgjengelig for kampen. Joël Matip og Joe Gomez er aktuelle, og trente fredag. Det gjorde også Fabinho, som fikk en liten muskelskade i treningskampen mot Torino tirsdag og sliter med lett sykdom.

I «The Kopite Podcasten» diskuteres blant annet laguttaket foran ligaåpningen. Hør den her:

Ta ut dine 11

Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Har du innspill til journalisten?
[email protected]