Herdes i stålbyen

Sheffield United ble slått ut av ligacupen, men Ben Woodburn imponerte United-manageren i sin første kamp fra start for utlånsklubben.

16. aug 2018 kl 09.39 Einar Kvande

Hull City ble for sterke for Sheffield United i ligacupen tirsdag kveld, men Liverpools utlånte midtbanespiller Ben Woodburn benyttet sine første 90 minutter for Sheffield-klubben godt, og imponerte manager Chris Wilder.

Tok ansvar

Woodburn scoret også i straffespark-konkurransen, som United til slutt tapte 5-4.

Etter lovende innhopp fra benken i ligakampene mot Swansea, Middlesbrough og Queens Park, kan Woodburn med innsatsen mot Hull ha spilt seg inn i startoppstillingen til Sheffield United i de kommende kampene.

– Jeg synes Ben vokste inn i kampen. Dette er hans første låneopphold. Han bidro også til vår seier mot QPR, og han var god mot Hull, siteres Wilder av The Star.

– Du kunne se glimt av Ben som tyder på at han kommer til å gjøre det bra for oss.

Lagkapteinen lot seg imponere

Lagkaptein Billy Sharp skrøt også av den unge waliseren.

– Han er et stort talent. Han har kommet inn i vanskelige bortekamper (mot Middlsbrough og QPR), og det var hyggelig at han fikk spille hele kampen mot Hull, slik at han kan komme i kampform.

– Han er en veldig talentfull gutt, og jeg er sikker på at han utover sesongen vil vise seg å bli en god signering for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]