Keeper-kabalenKlopp fant ikke ord som kunne trøste Karius

Jürgen Klopp snakker ut om hvordan han følte det etter at hans keeper hadde hatt sitt mareritt i finalen i Champions League.

22. aug 2018 kl 22.33 Torbjørn Flatin

Det har vært kommentert i fotballkretser at Loris Karius tilsynelatende var den eneste som Jürgen Klopp ikke henvendte seg til umiddelbart etter tapet mot Real Madrid i finalen i Champions League i mai. Landsmannen som med to utrolige tabber ble syndebukken etter 3-1 tapet.

Nå har manageren lettet på sløret overfor Sport1 hvorfor han ikke kom med noen ord, eller en av sine kjente omfavnelser ute på gresset i Kiev.

«Jeg er en stor tilhenger av heller å ti stille dersom du ikke har de riktige ordene», forklarer Jürgen Klopp angående en utrøstelig Loris Karius. «Foruten noen få trøstende ord hadde jeg bare ikke de riktige ordene. Jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle si».

«Jeg var verken sint på ham eller skuffet over ham, jeg bare så hvordan han hadde det. Derfor lot jeg ham være i fred».

Trolig overgang for Karius

Under sommerens transfervindu valgte Klopp å gå for verdens dyreste keeper i Alisson Becker. Med Danny Ward også ute ligger det i kortene at en av Loris Karius og Simon Mignolet blir i klubben som reserve for Alisson, mens en av dem trolig forlater Anfield.

Slik det ser ut nå ligger det an til at Karius blir lånt ut til tyrkiske Besiktas, men et kjøp i enden av den avtalen. En Loris Karius som ble satt under stort press tidlig under pre-season hvor hans kamper, og feil, ble satt under lupe.

«Nå har jeg fått snakket med ham, ikke bare om dette. Situasjonen er helt klar og det er ingen problemer», forteller Jürgen Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]