– Alle danset i garderoben

Jürgen Klopp er fornøyd med ett poeng i London

29. sep 2018 kl 21.28 Johannes Steen

Daniel Sturridge sikret Liverpool ett poeng i sluttminuttene på Stamford Bridge med et kremmerhus av en scoring. Jürgen Klopp er meget fornøyd med Sturridge og det ene poenget.

– Jeg elsket det, for å være ærlig. Det var så vanskelig, så vanskelig. Jeg tror vi gjorde akkurat en feil og de utnyttet den. Det er fotball på et veldig høyt nivå, og da kan det skje. Det bør ikke, men kan skje.

– Jeg sa til spillerne at dersom vi spiller andre som den første minus én feil, ville vi vinne. Guttene gjorde det veldig bra.

Jeg kan leve med 1-1 mot Chelsea. Det er et tøft sted å dra. Et veldig godt fotballag, men det er vi også, noe vi så i kveld.

– Nå vil han nok starte hele tiden

Ja, det er kult. Det er så bra og så fortjent. Jeg er så glad på hans vegne. Da jeg kom inn i garderoben danset omtrent alle sammen.

Han har hatt en vanskelig tid, men nå har en fantastisk tid. Nå vil han antakeligvis ønske å starte hele tiden, ler Klopp.

Å komme inn og være frisk og gjøre avgjørelser er så viktig. Han viste forrige kamp hvilken spiller han er og gjorde det igjen i dag.

Det var imidlertid på hengende håret at utlikningen holdt helt inn. På tampen fikk Chelsea en corner som Marcos Alonso headet like over.

Det var nære, for rett etter det slapp vi nesten inn et mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]