– Har ikke tilbudt Milner ny kontrakt

Kan forlate klubben gratis etter sesongen.

James Milner er i slaget om dagen. Med flest assists av alle i fjorårets Champions League, fast startplass denne sesongen, tross nye midtbanekjøp, og flere banens beste-kåringer.

Med det i mente skulle man kanskje forvente at spilleren – med kontrakt ut inneværende sesong – skulle ha fått et nytt kontraktstilbud.

Ifølge Daily Mail har tilbudet latt vente på seg, og evighetsmaskinen kan komme til å forlate klubben gratis etter sesongen. 

Til tross for å være 32 år gammel, er det ikke noe i veien med Milners fysiske forfatning. Denne sesongen har han løpt, taklet, scoret og vært involvert i alle deler av Liverpools spill. 

Mot Tottenham løp han nesten 13 km, og etter PSG-kampen var han blant kandidatene til rundens spiller i Champions League.

HARDHAUS:  James Milner var nådeløs mot PSGs stjernegalleri. Det fikk blant annet Neymar kjenne på ved flere anledninger.

Manager Jürgen Klopp skrøt nylig over Milner, og mente han var det beste eksempelet på at spillere alltid kan forbedre seg.

– Som jeg har sagt et par ganger, det er bare i fotball det høres ut som at 32 er en høy alder. I alle andre deler av livet er du fortsatt ung. Han er fortsatt ung og en skikkelig profesjonell, så det betyr at kroppen hans gir ham muligheten til å gjøre dette, sa Klopp på pressekoferansen i forkant av Southampton-kampen. 

Ifølge den engelske avisen vil en overgang utenlands være en attraktiv mulighet for visekapteinen, mens en retur til lokalklubben Leeds vil kunne være aktuelt dersom de skulle klare å rykke opp til Premier League denne sesongen.

Dersom Liverpool ikke kommer på banen med en kontrakt, vil James Milner fra 1. januar kunne gjøre avtaler med andre klubber. Da vil det neppe være mangel på friere dersom engelskmannen fortsetter i samme sporet. 

Del

James Milner

21.09.2018 22:21

–Jeg er ikke overrasket over Milner

Jürgen Klopp skjønner ikke at folk fortsatt lar seg overraske over mannen som hadde flest målgivende i fjorårets Champions League.

20.09.2018 00:09

– Jeg liker «kjedelig-greia»

James Milner snakker om Twitterkontoen «Boring James Milner» i spørrerunde med fotballmagasin.

19.09.2018 00:02

Klopp: – Jeg elsket feiringen hans

Roberto Firmino ble matchvinner på overtid mot PSG. Helten hylles av både manager og lagkamerater.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+