Alisson skal bli pappa igjen

Livet smiler til Liverpools målvakt.

26. jan 2019 kl 22.19 Einar Kvande

Alisson Becker har benyttet sin Instragram-konto til å informere verden om at han skal bli pappa igjen.

«Vi er glade for å kunne melde at vårt hjem er velsignet igjen, og baby nummer to kommer!! Hvilken vidunderlig gave fra Gud!! Helena blir forfremmet til storesøster!!», skriver Alisson på Instagram.

13 clean sheets

Alisson har holdt buret rent i 13 av de 23 kampene som har vært spilt, og leder kampen om Premier Leagues Golden Glove.

Brasilianeren tror at Liverpool kan være med å kjempe om ligatittelen helt til mål, men Liverpool-keeperen holder likevel Manchester City som favoritter til å vinne trofeet.

– Liverpool har nå kvalitetetene som kreves for å kjempe om de største trofeene, det er det ingen tvil om. Det er fortsatt mye igjen av sesongen, men det er viktig at vi er klar over retningen vi går i, sier Alisson til februarutgaven av FourFourTwo.

– City demonstrerte sin styrke ved å vinne ligaen komfortabelt sist, og de har investert i spillerstallen også denne sesongen, så laget deres er enda bedre nå, fortsetter brasilianeren.

– De er en veldig tøff motstander, og er store favoritter. Men vi har også ambisjoner om å vinne ligaen denne sesongen, og vi har tro på våre kvaliteter og at vi kan stå distansen ut. Men vi må ta dette steg for steg, og sørge for at vi har beina godt plantet på jorda.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]